Neem een jaarabonnement (€29,95) en ontvang of geef een van deze boeken cadeau

LVM14_abonneegeschenk_cover

Losse Veter magazine 14 is verschenen. Bij een nieuw magazine hoort ook een nieuw abonneegeschenk. We hebben een passend cadeau gevonden voor deze donkere dagen. Wat is er lekkerder, dan na je duurloop op de bank te kruipen met een mooi magazine of een goed boek. Daarom krijg je nu gratis één van deze onderstaande boeken bij een jaarabonnement.

Of…. je maakt ook nog iemand anders blij. Je hebt namelijk de mogelijkheid om het abonnement en het cadeau te splitsen. Je kunt er voor kiezen om het boek cadeau te doen aan een andere loper, of andersom. Een leuke geste tijdens de feestdagen.

Hardlopen voor vrouwen
Barbara Kerkhof

Lopen is sporten, maar lopen is ook ontmoeten, lopen is vrijheid. Steeds meer vrouwen gaan hardlopen – en gelijk hebben ze. In dit boek vind je de beste hardlooptips speciaal voor vrouwen. In deze volledig herziene editie van Hardlopen voor vrouwen vind je alles over beginnen én verdergaan met hardlopen. Over schoenen, kleding, voeding en training. Over rennen in de regen, over zenuwen voor een wedstrijd. Maar boven alles gaat dit boek over verliefd worden op het lopen en hoe je dit daarna uitbouwt tot een duurzame relatie.

Dafne
Van Hellas naar Olympia
Gerard Marlet

Dafne. Ze werd wereldkampioen. Ze won zilver in Rio, maar ze kon er niet van genieten. Want ze ging voor goud. Ruim een halve eeuw na Fanny Blankers-Koen heeft Nederland weer een sprinter van wereldformaat. In dit boek beschrijft Gerard Marlet de carrière van Dafne Schippers tot nu toe. Het is het verhaal van een ogenschijnlijk bescheiden en verlegen jonge vrouw die uiteindelijk slechts één doel heeft: de beste zijn. Altijd en overal, maar vooral tijdens de Olympische Spelen van Rio de Janeiro.