Vanaf nu in de winkels: Losse Veter magazine 16

LVM16_spreads&cover_770

De dagen worden langer, het wordt warmer. Het is niet alleen de lente die zich aandient. Ook het loopseizoen ontwaakt. Deze maand is topdrukte op de loopkalender. En er is meer. Bij veel lopers is er dat onbestemde gevoel in de buik, het besef dat de zware trainingen in gure omstandigheden binnenkort hun vruchten gaan afwerken. De marathonkriebels slaan toe.

In Losse Veter magazine 16, dat vanaf nu verkrijgbaar is, staan we uitgebreid stil bij de marathon, die magische afstand die iedere loper zo intens beleefd. Of je nu een topatleet bent als Michel Butter, voor wie alles in het teken staat van een mooi resultaat, of Thomas Acda, die het lopen van een marathon ziet als het kijken van een hele lange film. We staan ook uitgebreid stil bij de voeding, het beteugelen van de zenuwen en de krachtoefeningen die ervoor zorgen dat je beslagen ten ijs komt.

En er is meer. Drie vrouwelijke politici vertellen hoe het hardlopen hen helpt het hoofd leeg te maken in deze hectische tijd, zo vlak voor de verkiezingen. Ook voor Victor Mids, bekend van zijn programma MINDF*CK zoekt de rust in zijn hoofd door zijn loopschoenen aan te trekken.

Haast je naar de winkel voor dit prikkelende voorjaarsnummer of neem direct een abonnement en maak gebruik van de aantrekkelijke abonnee-actie.